Ritning av ett äldre hus på ett vitt papper.

Om oss

Om Fastighetskonsult i väst

Fastighetskonsult i väst är en leverantör av fastighetsrelaterade tjänster för er som vill få ett mer personligt möte och engagemang.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, byggherrar och fastighetsägare.

Mattias Schwerdfeger som grundade företaget insåg tidigt i sin karriär att förvalta bostäder handlar lika mycket om mötet med människan som själva entreprenaden eller ärendet. Med denna filosofi möter vi på Fastighetskonsult i väst våra kunder, deras kunder och leverantörer. Till följd av vår filosofi har vi märkt att arbeten i hela ledet genomsyras av ett större engagemang, bättre resultat och oftast lägre kostnader.

Alla våra medarbetare har en högskoleexamen inom fastighetsförvaltning eller ingenjörsexamen. Vi samarbetar med andra sakkunniga konsulter i branschen där spetskompetens behövs för att kunna leverera alla delar oberoende på projekt.

Vår mest populära tjänst för bostadsrättsföreningar är förvaltartjänsten då får man en personlig sakkunnig förvaltare som hjälper föreningen i ett långsiktigt perspektiv och stöttar även med råd och kompetens under styrelsemöten. Ni kan läsa mer om detta under våra tjänster. Vi arbetar i hela Västra Götalandsregionen men stöttar givetvis på andra platser vid särskilda önskemål

Mattias Schwerdfeger