Ritning av ett äldre hus på ett vitt papper.

Om oss

Om Boakt

Boakt grundades 2018 med visionen att bli Sveriges bästa förvaltare och hjälpa bostadsrättsföreningar att få ett heltäckande & skräddarsytt stöd för en problemfri vardag. Vi är verksamma i hela stor-Göteborg med ambitionen att växa vidare i Sverige.

Hos Boakt sätter vi alltid våra kunder i fokus. Vår dedikerade och kompetenta personal är redo att ta hand om alla aspekter av fastighetsförvaltning, från drift och underhåll till ekonomiskt ansvar och fastighetsskötsel. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners genom att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vår mission är att göra fastighetsförvaltning så smidig som möjligt för er. Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era specifika behov och mål. Oavsett om ni är en liten förening eller en av jättarna så är ni båda lika viktiga för oss.

Vi är stolta över vårt engagemang för hållbarhet och miljöansvar. Genom att integrera moderna & proaktiva åtgärder och bästa praxis inom fastighetsförvaltning arbetar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan och samtidigt hålla er fastighet i toppskick.

Tveka inte att höra av er till oss för ett förutsättningslöst möte.

BOAKT - Som fastighetsförvaltning ska vara.

Skansen Lejon i Göteborg.